Ali Balkaya
Ali BalkayaOprichter

Sinds 2000

Maar met 35 jaar ervaring

DiVan Tegels is in het jaar 2000 opgericht door Ali Balkaya. Na een lange carrière als tegelzetter in loondienst, heeft Ali Balkaya vanaf 2000 besloten om als zelfstandig ondernemer zijn eigen tegelzettersbedrijf te gaan runnen. Op zijn 15de is Ali begonnen met werken als tegelzetter en hij werkt nog altijd met evenveel plezier als in het begin. Het is altijd al zijn droom geweest om niet alleen te blijven bij het zetten van tegels, maar om ooit op een dag ook te beginnen met het verkopen van tegels.

De combinatie van jarenlange ervaring en de groeiende vraag naar ouderwets vakmanschap zijn de redenen dat Divan Tegels al snel een toonaangevende naam in Gelderland en omgeving is geworden in tegelwerken van hoogwaardige kwaliteit.

De naam 'DiVan' is een combinatie van de namen van zijn dochters, Dilan en Berivan Balkaya.

Waarom

DiVan Tegels

DiVan Tegels heeft een uitgebreid tegelassortiment van verschillende A-merken. Naast het leveren van tegels, zijn wij ook gespecialiseerd in het zetten van tegels, dus beschikken we ook over een totaalconcept. Daarbij wordt u geholpen door een van onze medewerkers met persoonlijk en vakkundig advies.

Instagram

Mooie projecten

Volg ons op Instagram en kijk mee met de mooiste projecten.
Image
Image
Image
Image